Najnoviji materijali za sportske majice

U sportskim aktivnostima, moramo osigurati da je naše odjeće svjetlo, prozračno i dobro ispražnjena vlage i topline. Tek tada možemo postići najbolje sportske rezultate i uživati ​​u sportu. Vrlo je važno sa kojega materijala su naše sportske majice.

Ako odabrana aktivnost ne znoji puno, preporučujemo pamučne majice. Ova vlakna nakon vježbanja pokazao manje smrada, ali nisu pogodni za visokog intenziteta vježbanja kao zadržavaju vlagu. Za ovu vrstu sporta je više prikladan Goretex. Taj je otporan na vodu i koristi opsežno u proizvodnji trčanje, biciklizam i ostale rekreacijske opreme. Ipak, ona radi kao izvrstan štit protiv vjetra i mokro, prolazi kroz kožu i dalje mogu disati. Pod takvim materijalom također će biti toplo. Majice Goretex može se koristiti u svim vremenskim uvjetima. Sljedeći materijal vrlo pogodan za sportske, najlon. Se koristi u proizvodnji čarapa.

Što je s majice izrađene od bambusa? Ova tkanina je vrlo preporučljivo za sport, jer je lagan, štiti od UV zračenja i omogućuje koži da diše. Osim toga, organizirati evakuaciju znoja. Često se kombinira s drugim materijalima kao što su elastinom, vune ili pamuka. Uz pomoć bambusa dati višenamjenskih odjevnih predmeta koji nam omogućavaju svježinu, suhoću i dobar osjećaj na koži, čak i kada smo se bavili duže.

Među više popularnih oni uključuju poliester majice, jer su izdržljivi, ne zgužvati otporan, ne propušta na vlagu, zrak i pružiti dobru izolaciju i zaštitu od ultraljubičastih zraka. Neugodan značajka poliestera koja se brzo upija mirise. Na njemu je ubrzani početak raste iz bakterija. Mnogo brže suhom najlona ili polipropilen košulje.

Košulje polipropilenska vlakna su vodootporne. Ako ste u potrazi za nevjerojatne rastezljivosti, odaberite elastinom. Ako vam je potrebna snaga, onda trebate tencel. Ako želite toplina ne može proći vune. Tu je i x-statički, koji sadrže srebrne čestice i ne smrde nakon vježbanja.